Ristrutturazioni

Flash renovation and furnishing of the living area

A new challenge: renovation of the living area during the Christmas period with custom-made furniture. The kitchen is embellished with oak and quartzite inserts, with cuts that form angular geometries and matching appliances. Our system for aromatic plants, the retractable battery charger on the top and our cutlery tray "Impulse" complete the work. Read more

Flash renovation and bathroom furniture

A new challenge: renovation of the living area during the Christmas period with custom-made furniture. Oro, essence, krion and gray / blue resins make the environment elegant. Our design and our creations are unmistakable, from the sink "Sfacciato" to the lamp "Reserved".

Read more

Relax area

mangodesign_camnetto_1

In this renovation project we have created a relaxation space to comfortably enjoy the warmth of the fireplace. The lines and the play of light complete the work

Read more

Music Hall

mangodesign_musica_2

We have transformed an old leather goods shop into a private music room where a family with a passion for musical instruments and art regenerates itself, relaxes, he dedicates himself to playing and listening to LPs and CDs or watching films and concerts. A radical change in which we have soundproofed the entire space to create an optimal environment for listening or making music;

Read more

Renovation and furnishing of the living area with warm tones

mangodesign_soggiorno_1

Warm colors and lighting give shape to new volumes punctuated by plays of shadows and lights.

Read more

Renovation of an apartment with kitchen “total white” and custom-made furnishings

cucina kitchen mangodesign

For this renovation we used white resins for the walls of the living area and the bathroom. The Corian kitchen and appliances "total white" make the environment very bright. The plasterboard wall that we have created in the bedroom is enhanced by the LED lights. The completely resin bathroom gives a sense of continuity and cleanliness to the environment. The refined shapes reproduced on the ceiling sign the entire project. Read more

Lightning renovation

mangodesign_26_trento

We demolished, renovated and furnished to measure the entire living area, bathroom included, in just 21 days. A lightning site with attention to the smallest details, from the digital fresco in the living room and in the kitchen, to the lamp of our invention made of fabric that illuminates the living room table. The zebra-effect furniture gives a modern touch, the white corian kitchen conquers a large space of the living area bordered by two sliding glass doors that create greater intimacy.

Read more

Restructuring and bespoke furnishing of a two-bedroom

mangodesign_mattarello ground floor - 1

Two-storey bedrooms renovated and furnished to measure. The kitchen is in white Corian while the same floor plates used in the living area were used for the table. The steel staircase covered with white resin turns into a useful bookcase and takes us to the upper floor illuminated by the light cuts in the ceiling. Resine, parquet and plays of light further characterize the renovation of the building and the furnishing project.

Read more

Restructuring and bespoke furnishing of a two-bedroom apartment on two levels

mangodesign_trento_mattarello1

Bicamere mansardato a Mattarello (TN) ristrutturato ed arredato su misura. Resine e parquet sono le rifiniture protagoniste. Una striscia luminosa ricavata nel soffitto illumina con discrezione la zona giorno. La scala in acciaio rivestita con resina bianca diventa una scultura messa ancora più in risalto da un gioco di luci. The two bathrooms are in tone with the whole internal and external environment thanks to the warm and bright color of the resins. Everything in its place thanks to the spaces created and designed to make only the essential appear. The created environment is ordered, rilassante e molto armonioso.

Read more

Renovation of the living area with our lamp “Reserved”

mangodesign_456_trento

Tagli e sguardi non perpendicolari caratterizzano il soggiorno, the light and heat of the fireplace contrast our lamp "Reserved" that, da spenta, disappears into the wall leaving only a circle of penumbra.The light and suspended table is built using the wooden slats of the sleeping area flooring.

Read more

Renovation and new kitchen in Corian and wood

mangodesign_439_trento

In questa cucina realizzata in corian, you can see the usefulness of the aisle made with the same material and the brightness of the green, colore adottato per gli accessori e gli sgabelli. Un vetro extra chiaro sostiene la penisola ed il tavolo. The digital fresco is the protagonist, una cartolina con un albero stilizzato che riprende lo stesso verde dei particolari e rafforza il tema della cucina.

Read more

Renovation and new bathroom with gold resins

mangodesign_430_trento

In this bathroom the vertical resins and the wooden floor make the atmosphere warm and welcoming. La parete della doccia è caratterizzata dai led che illuminano con eleganza e discrezione. Il top è realizzato con lo stesso legno della pavimentazione per creare continuità. Il nostro lavabo "SFACCIATO" è il protagonista in assoluto grazie al suo colore bianco candido, la superficie liscia del corian ed il suo design moderno.

Read more

Renovation and new kitchen in materic laminate and corian

mangodesign_418_trento

Renovation of the entire apartment with suspended kitchen in Corian and material laminate. Le pareti che sostengono la cucina sono in legno laccato bianco opaco.

Read more

Renovation and bathrooms with bright resins

mangodesign_409_trento

Ristrutturazione completa dei due bagni utilizzando resine colorate sia per la pavimentazione che per il rivestimento. The walls are characterized by the use of designer radiators. Pulizia e regolarità delle forme.

Read more

Renovation, soppalco, desk and bookcase

mangodesign_272_trento

Another nice challenge between lightness and static ... Acciaio, tiranti per legno, vetri portanti che sostengono la scala e perni a muro. Self-leveling resins and enamels decorate the whole. Libreria su misura in acciaio e verniciatura in smalto colorato. Scrivania in acciaio spazzolato, resinata per non avvertire il freddo del ferro.

Read more

Renovation, bedroom and bathroom furniture in resin and teak

mango design

For this complete renovation we have also provided teak wood in the bathroom. Innovative design radiators furnish the sleeping area and in the bathroom two beams give off heat, highlighting the crystallized dark gray color of the walls. The bedroom has a wing that acts as a headboard on one side and a dressing room on the other and a very large wardrobe in which the TV is inserted., and to access the knitwear compartment, rotates on itself. Read more

Renovation, new loft and desk and revisiting of the stairwell

mango design

La scrivania: un foglio di lamiera crea leggerezza e aerodinamicità. Il soppalco è completamente staccato dal muro per dare un senso di sospensione e collegato al pianerottolo del vano scale tramite una scala in acciaio e legno. Read more

Renovation and furnishing of the living area with strong lines

mangodesign_328_trento

For this apartment we have used warm and cold colors for the coverings , curved and angular lines for plasterboard. Everything is contrasted with an unusual harmony..

Read more

Renovation and furnishing of a mini-apartment in the historic center

mangodesign_217_trento

Complete refurbishment and custom-made furniture for this lovely mini-apartment in the historic center of Trento.

Read more

Renovation and complete furnishing of a small penthouse in the historic center

mangodesign_trento_7

Complete renovation of a penthouse in the center of Trento with a terrace. The iron and resin staircase becomes sculpture, the corian kitchen reinforces the idea of ​​absolute white thanks to its elements. The upstairs windows in the bedroom and bathroom have a view over the rooftops of the center, the rooms remain open with discretion..

Read more

Renovation and furnishing of the living area with a new mezzanine

mango design

Renovation of the living area with teak floor, dove-gray resins heat the environment and the excavation of the beams gives more light to the environment. Studio del vano scala "condominiale" che unisce i due appartamenti, zona notte e zona giorno. Abbiamo cercato di rendere il vano scala come se fosse stato progettato per un unico appartamento su due livelli, costruendo anche un soppalco che funge da studiolo. The opposite angle Zebra lamp, studiata e realizzata da noi, caratterizza il pilastro centrale addobbato infine da una splendida fioriera.

Read more