Customised renovation and decor of a two-bedrooms apartment organised on two floors

mangodesign_trento_mattarello1

Customised renewed and furnished two-bedrooms attic in Mattarello (TN). Resins and wood flooring are the protagonists. A bright stripe obtained in the ceiling lights up the daily area. The steel stair covered in white resin becomes a sculpture further emphasized by the play of the light. The two bathrooms perfectly fit with both the inner and outer environment thanks to the warm and bright colour of the resins. Every detail is taken care of as the obtained spaces were deeply studied in order to show only the essential. The created environment is tidy, relaxing and very harmonious.

mangodesign_trento_mattarello2

mangodesign_trento_mattarello3

mangodesign_trento_mattarello5

mangodesign_trento_mattarello8

mangodesign_trento_mattarello15

mangodesign_trento_mattarello16

mangodesign_trento_mattarello17

mangodesign_trento_mattarello19

mangodesign_trento_mattarello18

mangodesign_trento_mattarello20

mangodesign_trento_mattarello22

mangodesign_trento_mattarello23

mangodesign_trento_mattarello24

mangodesign_trento_mattarello25

mangodesign_trento_mattarello27

mangodesign_trento_mattarello28

mangodesign_trento_mattarello30

mangodesign_trento_mattarello31

mangodesign_trento_mattarello33

 

Questo articolo è disponibile anche in: Italian