Renovation, new furniture and new stairwell

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 1

The challenge was to make sure that the entrance and the communal stairwell,
common to two apartments become the welcoming entrance and also the internal
staircase of an apartment on two levels. The result has been achieved by revising
and expanding the spaces with breccias in the stairwell walls, with the replacement of the
the parapet of the existing staircase, with the rehabilitating of the floor finishes
and the walls, moreover the creation of a new living room with a fireplace and TV
corner. Everything made with the use of resins, lights and rounded elements that
unite the spaces.

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 2

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 13
mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 4

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 11

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 10

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 12

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 8

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 6

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 9

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 5

mangodesign_ristrutturazione_gabriella - 7

 

 

Questo articolo è disponibile anche in: Italian