Restyling of Saòre restaurant in Malcesine

mangodesign_hotelvenezia_1

We restyled the new restaurant called Saòre in the Hotel Venezia in Malcesine. As if by magic everything is turned upside down, the ceiling takes on the appearance of the beach and the lake with its shades of colors, the “briccole” emerges between the waves and the wooden walkway allows us to walk with the head upside down.. The image of the Malcesine Castle overrides a contrast of colors. In the meanwhile in the terrace you can savor the culinary delights suspended on the lake.

mangodesign_hotelvenezia_2

mangodesign_hotelvenezia_3

mangodesign_hotelvenezia_4

mangodesign_hotelvenezia_5

mangodesign_hotelvenezia_6

mangodesign_hotelvenezia_7

mangodesign_hotelvenezia_8

mangodesign_hotelvenezia_9

mangodesign_hotelvenezia_10

mangodesign_hotelvenezia_11

mangodesign_hotelvenezia_12

mangodesign_hotelvenezia_13

mangodesign_hotelvenezia_14

mangodesign_hotelvenezia_15

mangodesign_hotelvenezia_16

Questo articolo è disponibile anche in: Italian